IT Poslovi besplatna berza IT poslova u Srbiji

(npr. "ajax" "dizajner" "beograd" "php")

Ovaj posao je objavljen pre vise od 40 dana, mozda vise nije aktivan!

2224

pregleda

Senior WordPress Back-End Developer u potrazi za angažovanjem

od Goran Petrović (Bilo gde)
U potrazi sam za novim, ozbiljnim saradnicima. Iza mene se nalazi petnaestogodišnje radno iskustvo kao PHP Developer-a, sa fokusom na WordPress-ov back-end, ali bez neizostavnog rada vezanog za front-end. Takođe, sa iskustvom i znanjem koje posedujem, sposoban da vodim projekte, ogranizujem i dam podršku timu sa kojim radim (team leader).

Tehnike u kojima radim su:
OOP PHP, CSS3, HTML5, SASS, JS, jQuery, CanvasJS, React.js Node.js, Solidity (blockchain smart contracts).

Imam iskustva u radu sa WooCommerce, BuddyPress, bbPress, WooDrophisping, WP Calypso, Advanced Custom Fields, salesForce API, pluginom za otvorene oglase (razvoj plugin-a od početka), integracijom API-a, payment sisteme među kojima su Paypal, Stripe, 2CO i drugi. Takođe sam radio na temama za ThemeForest kao i plugin-ima za CodeCanyon.

Sa iskustvom koje je iza mene, svaki Vaš PSD ili HTML mogu da integrišem u temu ili plugin, koji ce sadržati sve opcije neophodne za potpunu kontrolu nad željenim sadržajem.

Takođe, već postojeće teme ili plugin-e je mogu prilagoditi Vašim I potrebama Vaših klijenata.Zainteresovan sam za freelance poslove, kao I stalno zaposlenje koje uključuje rad od kuće.

Ukoliko ste zainteresovani za ozbiljnu saradnju, kontaktirajte me na mail gp [at] godev.rs

Više o mom dosadašnjem radu možete pronaći na mom LinkedIn profilu koji možete pogledati na sledećem linku: https://www.linkedin.com/in/godevrs/
Objavljen od 08 Dec Pogledano 2224 puta
Objavljen od 08 Dec Pogledano 2224 puta
« Povratak na kategorije Da li je ovo neispravan posao? Prijavi! Preporuci prijatelju