IT Poslovi besplatna berza IT poslova u Srbiji

(npr. "ajax" "dizajner" "beograd" "php")

318

pregleda

Full Stack Developer kurs

od Uros (Bilo gde)
Pred vama je kurs koji Vas moze uciniti fullstack developerom. Koncipiran je na video predavanjima iskusnih profesora koji poseduju visegodisnje iskustvo u IT industriji. Video prate pdf lekcije u kojima se obradjuje teorija.

Kurs sadrzi preko 150 sati video predavanja na srpskom jezku u kojima se gradivo obradjuje od nule, tako da je odlican za apsolutne pocetnike koji se prvi put susrecu sa programiranjem. U drugom delu kursa se obradjuju naprene tehnike tako da ce oni koji vec poseduju osnovna znanja moci da ih usavrse.

Optimalno vreme za usvajanje gradiva kroz svakodnevni rad je od 4 do 6 meseci (naravno to zavisi od osobe do osobe i vremena izdvojenog za rad na kursu i vezbu). Obradjuju se sve osnovne tehnike i programski jezici koji su potrebni za obavljanje poslova fullstack web developera (PHP, MySql, JavaScript, HTML, CSS, jQUERY, AJAX ...).

Nije dovoljno da samo narucite kurs, nego je potrebno da mu se maksimalno posvetite i svakodnevno radite kako bi usvojili svo potrebno znanje koje nudi. Ako se tako postavite za par meseci ucenja cete biti u prilici da konkurisete za sve pozicije backend, frontend i fullstack web developera.

Nemojte bacati pare na razne kurseve i skole koji se veoma vesto reklamiraju i kostaju po 1000, 1500 evra, jer kroz ovaj kurs cete isto to dobiti za mnogostruku manju cenu.

Za sva dodatna pitanja i informacije mi se mozete obratiti na mail: uros.lalic18@gmail.com

Zelim Vam svaki uspeh!
Objavljen od 03 Feb Pogledano 318 puta
Objavljen od 03 Feb Pogledano 318 puta
« Povratak na kategorije Da li je ovo neispravan posao? Prijavi! Preporuci prijatelju