IT Poslovi besplatna berza IT poslova u Srbiji

(npr. "ajax" "dizajner" "beograd" "php")

Ovaj posao je objavljen pre vise od 40 dana, mozda vise nije aktivan!

1248

pregleda

WordPress Frontend Developer

od SearchActions u Novi Sad
Neophodno je odlicno poznavanje CSS, HTML i jQuery, responsive (frontend) i odlicno poznavanje rada na Wordpress platformi.

Posao zahteva odrzavanje sajtova (optimizacija brzine, dnevni update tema i dodataka), popravljanje vizuelnih gresaka putem CSS, HTML ili jQuery-ja, dodavanje statickih elemenata u WordPress PHP fajlove (kontakt informacije, CSS klase i stilizovanje istih...), dodavanje sadrzaja (slike i tekst) na sajt, popravljanje izgleda na tabletima i mobilnim telefonima.

Neophodno je da kandidat poznaje WordPress template hijerarhiju i da poznaje osnovne WordPress funkcije i njegovu logiku. Da zna da uoci problem kada sajt ima gresku i da zna da je otkloni (500 error i greska u temi ili dodatku), da zna da identifikuje jQuery greske i da ih otkloni.

Za izradu nasih sajtova korisitmo Foundation Zurb platformu tako da je bonus poznavanje ove platforme kao i rad u Advanced Custom Fields dodatku. Poznavanje DNS-a, migracije sajtova i optimizacija brzine sajtova je takodje bonus!

Posao ne zahteva izradu sajtova, ali je poznavanje ove oblasti veliki bonus!

Trazimo kreativnu i odgovornu osobu da izvrsava dnevne zadatke i u saradnji sa programerima i marketing timom da izvrsava odredjene zadatke.

Nudimo full time posao, mogucnost napredovanja, usavrsavanja i rad u kreativnom i opustenom timu.

Svi zainteresovani mogu da posalju svoj CV na cv@qodeweb.com
Objavljen od 27 Oct Pogledano 1248 puta
Objavljen od 27 Oct Pogledano 1248 puta
« Povratak na kategorije Da li je ovo neispravan posao? Prijavi! Preporuci prijatelju