IT Poslovi besplatna berza IT poslova u Srbiji

(npr. "ajax" "dizajner" "beograd" "php")

Ovaj posao je objavljen pre vise od 40 dana, mozda vise nije aktivan!

3032

pregleda

Potreban veb dizajner

od Popart Studio u Novi Sad
PopArt studio širi dizajnerski tim! Potreban nam je još jedan veb dizajner koji stvara moderne sajtove s naglaskom na korisničkom iskustvu i dizajnu interfejsa. Ako ste se pronašli u uvodnom delu, pogledajte šta vas sve očekuje u radu s nama i kako da se prijavite na oglas.

Lokacija: Novi Sad

KADA MOGU DA POČNEM S RADOM?
Bilo kada kad ti odgovara. Može i odmah.


KOJE JE MESTO ZAPOSLENJA?
Trenutno tražimo dizajnera za rad isključivo u našoj kancelariji u Novom Sadu ili Beogradu, ali se i kandidati iz okolnih mesta mogu prijaviti na oglas ukoliko su spremni na putovanje.


KAKVI SU VAM DOSADAŠNJI RADOVI?
Portfolio naših dosadašnjih radova iz oblasti dizajna interfejsa vebsajtova i aplikacija možete pogledati na našem sajtu ili na dizajnerskim mrežama Bihens ili Dribl. Međutim, svaki projekat se razlikuje od prethodnih te je normalno da i stilovi budu različiti, ali se od vas neće tražiti da preslikavate tuđi rad ili način na koji su sajt ili aplikacija dizajnirani.


KAKVU SARADNJU NUDITE?
Pre svega, nudimo korektnu saradnju. Rad je isključivo iz kancelarije (u Beogradu ili Novom Sadu), jer rad na daljinu nije moguć usled lakše koordinacije projekata, komunikacije i organizovanja sastanaka s klijentima i saradnje s ostatkom dizajnerskog ili programerskog tima. Tipičan radni dan podrazumeva crtanje prototipa vebsajtova (eng. prototyping, layout design), korisničkog interfejsa (eng. user interface, UI), veb aplikacija (eng. web app) ili aplikacija za mobilne uređaje (eng. mobile app) s akcentom na korisničkom iskustvu (eng. user experience, UX) za različite klijente iz raznih oblasti poslovanja, kao i povremene sastanke s klijentima.

Takođe je potrebno da već imate iskustva u radu s klijentima na komercijalnim projektima, zatim iskustva u pisanoj i usmenoj komunikaciji s klijentima, kao i razumevanje čitavog procesa dizajna sajtova, od početne ideje do konačnog sprovođenja u delo i postavljanja na server.

ŠTA TAČNO TREBA DA RADIM?
Pored spomenute saradnje s klijentima i menadžerima, radne obaveze veb dizajnera podrazumevaju izradu UI/UX skica (prototipa) vebsajtova i veb i mobilnih aplikacija, a zatim i konačnog rešenja svih stranica u PSD formatu, koje kasnije programeri kodiraju i na osnovu kojih nastaje vebsajt.


A PLATA?
Plata zavisi od mnoštva faktora, a najuticajnije je svakako vaše iskustvo, odnosno portfolio prethodnih radova, jer nije isto kada dizajner ima pet godina ili pet meseci iskustva. Plata je svakog prvog u mesecu, dok su povišice uobičajeno srazmerne Vašem napredovanju i doprinosu poslovanju kompanije.


A STRANI JEZICI?
Pošto firma posluje i sa domaćim i sa stranim klijentima, podjednako nam je važno poznavanje i srpskog i engleskog jezika (najmanje na nivou B1-B2 Evropskog okvira poznavanja stranih jezika).


KOJE JE RADNO VREME?
Radno vreme je svakog radnog dana od 8 do 16 časova (postoji klizni model). Vikendi su neradni, kao i državni i verski praznici.

Nema potrebe ni za ostajanjem nakon isteka radnog vremena jer čvrsto verujemo u to da su odmorni radnici osobe koje kvalitetno, savesno i temeljno rade svoj posao.


KOJE ALATE TREBA DA POZNAJEM?
Osnovni alati koje ćete svakodnevno kristiti su Adobe Photoshop ili i XD, Sketch, Figma. Takođe je veoma važno da pratite dešavanja i najnovije tendencije u svetu veb dizajna, kao i sajtove i blogove poput Awwwards, FWA, Smashing magazine, Behance, Dribbble itd.


KAKO TEČE PROCES ODABIRA KANDIDATA?
Nakon što pošaljete prijavu, možete očekivati imejl o narednim koracima: razgovoru za posao u našoj kancelariji, proveri sposobnosti i konačni krug odabira kandidata. Kako nam svakodnevno stigne veliki broj prijava, na razgovor ćemo pozvati samo kandidate koji su ušli u najuži izbor.


DA LI MOGU DA SE PRIJAVIM I AKO SAM POČETNIK ILI STUDENT?
Za ovu radnu poziciju su nam potrebni samo iskusni veb dizajneri koji mogu da ceo radni dan provedu radeći u firmi. Ako imate druge obaveze (recimo na fakultetu), one moraju biti usklađene s našim radnim vremenom.


ŠTA JE SVE POTREBNO ZA PRIJAVU?
Da biste se prijavili za poziciju veb dizajnera, potrebno je da pošaljete svoju radnu biografiju i portfolio prethodnih radova na imejl adresu careers@popwebdesign.net. Portfolio podrazumeva radove kojima ste najzadovoljniji, a u obzir dolaze sajtovi koji su već postavljeni ili su u procesu izrade, te bismo Vas zamolili da pošaljete linkove do njih ili do prezentacija na Driblu ili Bihensu.


DO KADA JE ROK ZA PRIJAVU?
Rok za prijavljivanje je 23. april 2018. godine, do 9.00 časova ujutro. U naslovu mejla obavezno naznačiti: Veb dizajner.

Nepotpune prijave i prijave poslate nakon naznačenog roka neće biti uzimane u obzir.

Hvala unapred na prijavama!

PopArt studio d.o.o.

https://www.popwebdesign.net
Objavljen od 16 Jan Pogledano 3032 puta
Objavljen od 16 Jan Pogledano 3032 puta
« Povratak na kategorije Da li je ovo neispravan posao? Prijavi! Preporuci prijatelju