IT Poslovi besplatna berza IT poslova u Srbiji

(npr. "ajax" "dizajner" "beograd" "php")

Ovaj posao je objavljen pre vise od 40 dana, mozda vise nije aktivan!

2335

pregleda

Well Baing Academy

od Boris ILIC u Beograd
POTREBAN WP PROGAMER/DEVELOPER ZA PROJEKAT

Well Being Academy je osnovana 2011. godine i čini je grupa stručnjaka posvećenih sveobuhvatnom duhovnom, mentalnom i fizičkom razvoju pojedinaca i grupa ljudi. U našem timu se nalaze sertifikovani stručnjaci: Ericcson Certified Coach, Terapeuti Karmičke dijagnostike, Usui Reiki Master Teacher, NLP Master Coach, Wing Wave Coach, itd. sa dugogodišnjim iskustvom u radu sa individualnim klijentima i grupama na njihovom ličnom i profesionalnom razvoju. Kreirialli smo nekoliko kurseva i imamo nekoliko knjiga, koje želimo da prodajemo on-line.

Počeli smo sami da pravimo web shop, uz "pomoć prijatelja", ali smo shvatili da nemamo dovoljno vremena, niti znanja da da pravimo web-sajt, a da u isto vreme kreiramo i sadržaj za sajt (knjige, webinari...).

Potreban je WP programer/developer za projekat web shopa, na kome će se prodavati isključivo digitalni proizvodi - e-books, seminari (webinari), vođene meditacije itd.

Izabrali smo temu WPLMS (Word Press Learning Management System), na kojoj se "vrti" i Udemy, jer je specijalizovana baš za ovu namenu - On-line učenje. Otvoreni smo i za druge predloge.

U pitanju je (za sada) part time job, a kada shop zauzme svoje mesto na mapi On-line learning sajtova, biće nam potrebna osoba za puno radno vreme.

Zainteresovanima šaljem detaljnu specifikaciju / zahtev.

Srdačan pozdrav,
Boris ILIĆ
Objavljen od 03 Feb Pogledano 2335 puta
Objavljen od 03 Feb Pogledano 2335 puta
« Povratak na kategorije Da li je ovo neispravan posao? Prijavi! Preporuci prijatelju