IT Poslovi besplatna berza IT poslova u Srbiji

(npr. "ajax" "dizajner" "beograd" "php")

Ovaj posao je objavljen pre vise od 40 dana, mozda vise nije aktivan!

2715

pregleda

Full stack web developer KURS

od Uros Lalic (Bilo gde)
Pred vama je kurs koji Vas moze uciniti fullstack developerom. Koncipiran je na video predavanjima iskusnih profesora koji poseduju visegodisnje iskustvo u IT industriji. Video prate pdf lekcije u kojima se obradjuje teorija.

Kurs sadrzi preko 150 sati video predavanja na srpskom jezku u kojima se gradivo obradjuje od nule, tako da je odlican za apsolutne pocetnike koji se prvi put susrecu sa programiranjem. U drugom delu kursa se kroz izgradnju nekoliko projekata obradjuju napredne tehnike tako da ce oni koji vec poseduju osnovna znanja moci da ih usavrse.

Optimalno vreme za usvajanje gradiva kroz svakodnevni rad je od 5 do 6 meseci (naravno to zavisi od osobe do osobe i vremena izdvojenog za rad na kursu i vezbu). Ali cete vec posle polovine kursa biti u stanju da izradjujete prve aplikacije i obavljata osnovne poslove kao freelenseri. U kursu se obradjuju sve osnovne tehnike i programski jezici koji su potrebni za obavljanje poslova fullstack web developera (PHP, MySql, JavaScript, HTML, CSS, jQUERY, AJAX ...).

Ako imate veliku zelju i odlucnost i spremni ste da se potpuno posvetite programiranju ovo je pravi nacin da uploite u svet web programiranja. Po zavrsetku cete biti u prilici da konkurisete za sve pozicije backend, frontend i fullstack web developera.

Nemojte bacati pare na razne kurseve i skole koji se veoma vesto reklamiraju i kostaju po 1000, 1500 evra, jer kroz ovaj kurs cete isto to dobiti za mnogostruku manju cenu.

Za sva dodatna pitanja i informacije mi se mozete obratiti na mail: uros.lalic18@gmail.com

Zelim Vam svaki uspeh!
Objavljen od 24 Mar Pogledano 2715 puta
Objavljen od 24 Mar Pogledano 2715 puta
« Povratak na kategorije Da li je ovo neispravan posao? Prijavi! Preporuci prijatelju