IT Poslovi besplatna berza IT poslova u Srbiji

(npr. "ajax" "dizajner" "beograd" "php")

Ovaj posao je objavljen pre vise od 40 dana, mozda vise nije aktivan!

3247

pregleda

Praksa za web i grafički dizajn

od PopArt Studio u Novi Sad
PopArt studio nudi stručnu praksu za web i grafičke dizajnere. Ako ste na završnoj godini studija ili je oblast vašeg interesovanja web i grafički dizajn, a imate samostalne radove i mislite da treba da vide svetlost dana, onda je ovo idealna prilika.


PROGRAM STRUČNE PRAKSE

Praksa za web i grafičke dizajnere namenjena je kreativnim osobama koje žele da nauče da rade u timu na komercijalnim projektima a već poseduju oštro oko i sposobnost uklapanja grafičkih elemenata. Svaki dizajner treba da nauči da napravi jedinstvenu vizuelnu kompoziciju koju će uz mentorstvo dovesti do najboljeg grafičkog rešenja.

Glavni preduslov za prijave jeste odlično poznavanje rada u dizajnerskim alatima Adobe Photoshop, Illustrator ili CorelDraw, InDesign, Figma.

Ono što će biti prioritet pri odabiru jeste portfolio prethodnih radova (bilo studentskih, bilo komercijalnih) koji obavezno mora da se pošalje uz prijavu. Ako već imate profil na dizajnerskim mrežama Dribbble i/ili Behance, obavezno ih priložite uz biografiju ili portfolio.

U zavisnosti od vaših obaveza, nudimo jednomesečnu ili dvomesečnu neplaćenu praksu sa mogućnošću zaposlenja i ostanka u kompaniji.


RADNI ZADACI

- Izrada jedinstvenih web rešenja (web layouts, app design)
- Izrada jedinstvenih grafičkih rešenja (logo, vizit karte, brendiranje, korporativni identitet, katalozi, jelovnici, bilbordi, flajeri, pakovanja, etikete)
- Saradnja s timom grafičkih dizajnera


ŠTA NUDIMO

- Rad s mentorom
- Puno radno vreme (ili skraćeno, po dogovoru)
- Usavršavanje veština komunikacije
- Učenje od starijih kolega
- Zanimljivi i raznoliki radni zadaci
- Prilika za napredovanje i samostalni rad


KAKO SE PRIJAVITI

Portfolio i cv prethodnih radova poslati na imejl adresu careers@popwebdesign.net do 12. jula 2019. a u naslovu mejla napisati: Praksa za dizajn.

Nepotpune prijave (bez portfolija) se neće obrađivati.


Očekujemo vas!
Objavljen od 05 Jul Pogledano 3247 puta
Objavljen od 05 Jul Pogledano 3247 puta
« Povratak na kategorije Da li je ovo neispravan posao? Prijavi! Preporuci prijatelju