IT Poslovi besplatna berza IT poslova u Srbiji

(npr. "ajax" "dizajner" "beograd" "php")

Ovaj posao je objavljen pre vise od 40 dana, mozda vise nije aktivan!

1231

pregleda

PRESALES CONSULTANT

od Micro BS u Beograd
Potreban nam je saradnik sa IT obrazovanjem i komunikacijskim sposobnostima, za posao na presales aktivnostima iz oblasti softverskih rešenja i hardverske opreme. Tražimo osobu koja studira ili je završila informacione ili telekomunikacione tehnologije ili je radila i ima iskustvo u tim oblastima. Školska sprema nije presudna ali je neophodna ozbiljnost, marljivost i doslednost u obavljanju posla.
Poželjno je radno iskustvo u kompanijama koje proizvode ili prodaju IT proizvode. Takođe dolaze u obzir i kandidati koji poznaju ili imaju sklonost ka ovim tehnologijama ili su radili kao prodavci u radnjama koje prodaju IT opremu ili softver ukoliko ispunjavaju ostale uslove.
Neophodna je veština odlične verbalne i pisane komunikacije na srpskom i engleskom jeziku kao i odlično poznavanje rada na računaru u Windows okruženju, Internet pretraživača i iznalaženja odgovarajućih baza podataka na Internetu, Linked-inu, i ostalim elektronskim medijima. Druge neophodne osobine su upornost, odgovornost, sistematičnost, marljivost i snalažljivost.
Biografije posaljite na office@micro-bs.com. Prilikom konkurisanja obavezno navedite naziv oglasa na koji se prijavljujete.
Objavljen od 01 Nov Pogledano 1231 puta
Objavljen od 01 Nov Pogledano 1231 puta
« Povratak na kategorije Da li je ovo neispravan posao? Prijavi! Preporuci prijatelju