IT Poslovi besplatna berza IT poslova u Srbiji

(npr. "ajax" "dizajner" "beograd" "php")

Ovaj posao je objavljen pre vise od 40 dana, mozda vise nije aktivan!

2771

pregleda

GRAFICKI DIZAJNER - FREELANCE UMETNIK

od Nina Stevanovic (Bilo gde)
Ako je nekom potrebna saradnja sa kreativnom osobom, tu sam.
Iza sebe imam iskustva u umetnosti: u studiju za graficki dizajn, novinama, saradnja sa fotostudijom, lyric writer, samostalan rad, dekoracija kao i rad u mojoj firmi..i tri diplome :)

Koristim programe Photoshop, Coreldraw, Adobe illustrator, powerpoint, engleski jezik srednji nivo konverzacijski ali u radu koristim pisani eng. tekst i tu nema mesta za greske.

Radim dizajn flajera, plakata, logotipa, kalendara, dizajn za majice, identity cards, brosure, menije i ostale promotivne stampane materijale, reklamne table, ilustracije za decji namestaj sam radila isto, takodje radim banere, mogu da osmislim izgled sajta i tekstualni deo, fotografisem i vrsim obrade fotografija, retusiranje, fotomontazu, vodila fb reklamnu stranu. Radila sam i dizajn odece, tako da i u toj modnoj oblasti se snalazim. U oblasti ilustracije najbolja sam u komicnoj decijoj ilustraciji, ilustracija decjih knjiga i decjih tekstova u novinama. Osmisljavanje teksta i ilustracije, lavirinti, vesela matematika, decji zadaci, rebusi itd...Ako imate neku ideju o otvaranju Doo, studija za dizajn, kreativne radionice ili slicno u Su, Bg, Ns ..udruzivanje vise umetnika, tu sam za saradnju, predlozite mi ideju i razmotricu je i odgovoriti vam. Moje radove koje sam izdvojila pogledati na adresi:

https://www.behance.net/maninasamjaa06

Za saradnju kontaktirati me na mail:

ma.ninasamja@gmail.com
Objavljen od 15 Feb Pogledano 2771 puta
Objavljen od 15 Feb Pogledano 2771 puta
« Povratak na kategorije Da li je ovo neispravan posao? Prijavi! Preporuci prijatelju