IT Poslovi besplatna berza IT poslova u Srbiji

(npr. "ajax" "dizajner" "beograd" "php")

294

pregleda

HostJedi traži HITNO SEO stručnjaka iz Novog Sada

od HostJedi u Novi Sad
Hosting kompaniji HostJedi je potreban SEO stručnjak koji je spreman da uz odlične finansijske uslove, prijatnu atmosferu i radno vreme od 10h do 17h, od ponedeljka do subote, postane deo tima koji je smešten u Novom Sadu.Koga tražimo?

Očekujemo osobu sa iskustvom u optimizaciji sajtova za vodeće Internet pretraživače, koja prati standarde i preporuke koje daju najveći pretraživači, ali i poznaje pravila pisanja SEO content-a.

Takođe, očekujemo da imaš znanje iz HTML i CSS, kako bi mogao da unosiš izmene direktno na stranicama i ima iskustva u izgradnji linkova.Šta možeš da očekuješ od nas?

Kao novi član našeg tima možeš da očekuješ često izazovne i nove projekte, prijatne uslove za rad, kao i odlične finansijske uslove ukoliko pokažeš odličan nivo znanja.

Sa druge strane, ono što mi očekujemo od novog člana tima jesu svakako spremnost na usavršavanje i napredak, poštovanje zadatih rokova, inovativnost i timski rad.

Ukoliko želiš da postaneš deo mladog tima, koji je u stalnom razvoju, pošalji nam svoj CV i dosadašnje radove na mail: contact@hostjedi.com


Čekamo te!
Objavljen od 07 Oct Pogledano 294 puta
Objavljen od 07 Oct Pogledano 294 puta
« Povratak na kategorije Da li je ovo neispravan posao? Prijavi! Preporuci prijatelju