IT Poslovi besplatna berza IT poslova u Srbiji

(npr. "ajax" "dizajner" "beograd" "php")

Ovaj posao je objavljen pre vise od 40 dana, mozda vise nije aktivan!

1889

pregleda

HostJedi traži HITNO SEO stručnjaka iz Novog Sada

od HostJedi u Novi Sad
Hosting kompaniji HostJedi je potreban SEO stručnjak koji je spreman da uz odlične finansijske uslove, prijatnu atmosferu i radno vreme od 10h do 17h, od ponedeljka do subote, postane deo tima koji je smešten u Novom Sadu.Koga tražimo?

Očekujemo osobu sa iskustvom u optimizaciji sajtova za vodeće Internet pretraživače, koja prati standarde i preporuke koje daju najveći pretraživači, ali i poznaje pravila pisanja SEO content-a.

Takođe, očekujemo da imaš znanje iz HTML i CSS, kako bi mogao da unosiš izmene direktno na stranicama i ima iskustva u izgradnji linkova.Šta možeš da očekuješ od nas?

Kao novi član našeg tima možeš da očekuješ često izazovne i nove projekte, prijatne uslove za rad, kao i odlične finansijske uslove ukoliko pokažeš odličan nivo znanja.

Sa druge strane, ono što mi očekujemo od novog člana tima jesu svakako spremnost na usavršavanje i napredak, poštovanje zadatih rokova, inovativnost i timski rad.

Ukoliko želiš da postaneš deo mladog tima, koji je u stalnom razvoju, pošalji nam svoj CV i dosadašnje radove na mail: contact@hostjedi.com


Čekamo te!
Objavljen od 07 Oct Pogledano 1889 puta
Objavljen od 07 Oct Pogledano 1889 puta
« Povratak na kategorije Da li je ovo neispravan posao? Prijavi! Preporuci prijatelju